SERVICE

Service-ul este dotat cu 3 ateliere mobile pentru interventii în teren si cu un atelier dotat pentru a face fată reparatiilor de motoare, mecanică, electrică, hidraulică.

Service mobil

Acest serviciu include solicitarile urgente pentru defecte minore, probleme de transmisie, reglare motor, probleme cu conducte defecte din sistemul hidraulic, defecte electrice, verificarea bateriilor. 

Service periodic

Doriti o inspectie periodica, de protectie a echipamentelor dumneavoastra fara a va face griji in privinta planificarii? Departamentul nostru de Service va poate pune la dispozitie un service cu preţ fix , planificat corespunzator.

Service reparaţii

Acest serviciu include: revizii complete si reparatii diverse. In atelierul nostru vom cauta solutia cea mai eficienta pentru  dumneavoastra.

Service prin contract

Aveti nevoie de un tehnician pentru reparatii specifice si doriti sa dispuneti tot timpul de acelasi tehnician pentru inspectii de rutina si operatii de intretinere ? Compania dumneavoastra nu  dispune de tehnicienii necesari pentru operatiile de intretinere ?Service-ul prin contract va pune la dispoziţie un contract de intretinere cu pret fix, personalizat pentru compania dumneavoastra.

Service complet

Doriti Service Complet pentru utilajele dumneavoastra, care sa includa remedierea defectiunilor minore si operatii de intretinere ?

Doriti sa detineti controlul asupra operatiunilor de intretinere ?

Va intereseaza planificarea bugetului pentru toate utilajele dumneavoastra?

Doriti sa utilizati experienta Departamentului de Service al GEPCO ALTERNATIVE?

Departamentul nostru de Service va intocmi o oferta personalizata pentru dumneavoastra.